Back to Question Center
0

Semalt: ວິທີການບລັອກເວັບໄຊທ໌ໃດຫນຶ່ງໃນ Chrome ໃຊ້ BlockIt

1 answers:

ອິນເຕີເນັດແມ່ນອັນເຕັມທີ່ຂອງການສັບສົນ, ແລະການໂຄສະນາບໍ່ເຖິງແມ່ນສິ່ງທີ່ລະຄາຍເຄືອງທີ່ສຸດ. ເຫຼົ່ານີ້ປາກົດຢູ່ໃນຫນ້າເວັບຂອງທ່ານແລະເຮັດໃຫ້ຜູ້ຊົມໃຊ້ລົ້ມລະລາຍຫຼາຍຢ່າງ. ບວກ, ພວກເຂົາໂອນຜູ້ໃຊ້ໄປຫາເວັບໄຊທ໌ທີ່ບໍ່ຕ້ອງການຫລືຜູ້ໃຫຍ່. ມີ BlockIt, ທ່ານສາມາດລົບລ້າງໂຄສະນາທີ່ບໍ່ປາກົດຂຶ້ນແລະເວັບໄຊທ໌ທີ່ຫນ້າສົງໄສຫລືຜູ້ໃຫຍ່ຈາກ Google Chrome ຂອງທ່ານ. ເວັບໄຊທ໌ທີ່ໂຫລດແລະເອົາຂໍ້ຄວາມທີ່ທ່ານໃສ່ດ້ວຍມັນກໍ່ສາມາດສະກັດກັ້ນໄດ້ງ່າຍດ້ວຍເທກນິກນີ້.

ມີການຂົ່ມຂູ່ທີ່ແຕກຕ່າງກັນໃນອິນເຕີເນັດ, ແລະພວກເຮົາສະເຫມີຊອກຫາການປົກປ້ອງຕໍ່ພວກເຂົາ - clayton hardware portland oregon. ພໍ່ແມ່ຕ້ອງການໂຄງການຄວບຄຸມຂອງພໍ່ແມ່ທີ່ເຊື່ອຖືໄດ້ຕິດຕັ້ງຢູ່ໃນໂທລະສັບສະຫຼາດຂອງລູກຂອງເຂົາເຈົ້າເພື່ອຫຼີກເວັ້ນບັນຫາທີ່ບໍ່ດີ, ແລະນາຍຈ້າງຊອກຫາເຄື່ອງມືຕິດຕາມທີ່ດີທີ່ສຸດເພື່ອຮັບປະກັນການເຮັດວຽກທີ່ດີຂອງພະນັກງານຂອງເຂົາເຈົ້າ. ສໍາລັບຜູ້ໃຊ້ກູໂກ Chrome, ການແກ້ໄຂບັນຫາທັງຫມົດທີ່ມີຢູ່, ເຊິ່ງເອີ້ນວ່າ BlobkIt. ມັນເປັນການຂະຫຍາຍຄວາມປອດໄພຂອງຕົວທ່ອງເວັບທີ່ມີຊື່ສຽງສາມາດຈໍາກັດການເຂົ້າເຖິງຫນ້າເວັບຕ່າງໆເພື່ອໃຫ້ເນື້ອໃນທີ່ບໍ່ເຫມາະສົມແລະອັນຕະລາຍບໍ່ປາກົດຢູ່ໃນເວລາທີ່ທ່ານທ່ອງອິນເຕີເນັດ.

ນີ້ Michael Brown, ຜູ້ຊ່ຽວຊານຊັ້ນນໍາຈາກ Semalt , ໄດ້ອະທິບາຍບາງວິທີທີ່ຈະບລັອກສອງເວັບໄຊທ໌ໃນ Chrome ໂດຍໃຊ້ BlockIt.

ທາງເລືອກທີ 1:

ຖ້າທ່ານກໍາລັງໃຊ້ສະບັບ Windows, ເຊິ່ງບໍ່ສະຫນັບສະຫນູນການຄວບຄຸມຂອງພໍ່ແມ່, ທ່ານສາມາດຕິດຕັ້ງ Extension ເອີ້ນວ່າ BlockIt ເພື່ອລົບລ້າງເວັບໄຊທ໌ທີ່ຫນ້າສົງໄສຫຼືຜູ້ໃຫຍ່. ເປັນ add-on ແລະພິມ chrome: // extension / ໃນແຖບທີ່ຢູ່ຂອງທ່ານ, ນີ້ຈະສະແດງຂະຫຍາຍທັງຫມົດທີ່ຕິດຕັ້ງ. ຂັ້ນຕອນທີສອງແມ່ນໃຫ້ຄລິກໃສ່ແຖບຕົວເລືອກແລະຈໍາກັດການເຂົ້າເຖິງຫນ້າທີ່ທ່ານບໍ່ມັກ.)

ທາງເລືອກທີ 2:

ໃນຂະນະທີ່ມັນງ່າຍຕໍ່ການຕັນເວັບໄຊທ໌ຫນຶ່ງທີ່ມີວິທີການນີ້, ທ່ານສາມາດປົດລັອກເວັບໄຊທ໌ທີ່ທ່ານມັກຈາກບັນຊີດຽວກັນ. ໄປທີ່ພາກຕົວເລືອກແລະລຶບ URL ເພື່ອລົບມັນຈາກບັນຊີທີ່ຖືກບລັອກ. ໃຫ້ແນ່ໃຈວ່າທ່ານໄດ້ບັນທຶກການຕັ້ງຄ່າກ່ອນທີ່ຈະປິດຕົວທ່ອງເວັບຂອງທ່ານ.

ທາງເລືອກທີ 3:

ຖ້າທ່ານຕ້ອງການຕັ້ງລະຫັດຜ່ານເພື່ອລູກຂອງທ່ານບໍ່ສາມາດເຂົ້າເຖິງເວັບໄຊທ໌ທີ່ຖືກບລັອກໄດ້, ທ່ານຄວນພິມລະຫັດຜ່ານໃນແຖບທາງເລືອກ BlockIt ແລະຢືນຢັນມັນ. ຫຼັງຈາກນັ້ນ, ທ່ານຄວນກົດປຸ່ມ Save ກ່ອນທີ່ຈະປິດຫນ້າຕ່າງ .

ທາງເລືອກທີ 4:

ໃນປັດຈຸບັນ, ກັບຄືນໄປບ່ອນ Google Chrome ເພື່ອກວດສອບວ່າ URLs ຖືກຖືກປິດບັງຫລືບໍ່ຖືກຕ້ອງ. ທ່ານພຽງແຕ່ຕ້ອງການໃສ່ຊື່ຂອງເວັບໄຊທ໌, ແລະຖ້າມັນຖືກສະກັດ, ຂໍ້ຄວາມຈະປາກົດວ່າເວັບໄຊທ໌ນີ້ຖືກບລັອກ. ຖ້າທ່ານຕ້ອງການເຂົ້າເຖິງເວັບໄຊທ໌ດຽວກັນ, ທ່ານຄວນຄລິກໃສ່ຕົວເລືອກ Change Settings ແລະໃສ່ລະຫັດຜ່ານຂອງທ່ານຢູ່ທີ່ນີ້. ມັນຈະນໍາທ່ານໄປຫນ້າທີ່ບ່ອນທີ່ທ່ານສາມາດບລັອກຫຼືຖອນເວັບໄຊທ໌ໂດຍອີງຕາມຄວາມຕ້ອງການສ່ວນບຸກຄົນຂອງທ່ານ.

BlockIt ໄດ້ປະມານເວລາຫຼາຍປີ, ແຕ່ຈໍານວນເວັບໄຊທ໌ທີ່ມັນຕັນແມ່ນບໍ່ມີການເຊື່ອມຕໍ່ອິນເຕີເນັດ. ປະໂຫຍດທີ່ດີທີ່ສຸດແມ່ນວ່ານີ້ສາມາດປ້ອງກັນເວັບໄຊທ໌ຕ່າງໆໃນ Google Chrome ໄດ້ງ່າຍແລະບໍ່ໄດ້ບັນທຶກການເຊື່ອມຕໍ່ຂອງເຂົາເຈົ້າໃນ backend. ນອກຈາກນີ້, ທ່ານສາມາດຖອນການປິດຫນ້າເວັບໄດ້ທຸກເວລາ, ທຸກບ່ອນ.

November 29, 2017